E-learinings met (online)coaching

De hieronder aangeboden cursussen staan niet op zichzelf, deze worden aangeboden in combinatie met een coachingstraject. De cursus zorgt ervoor dat het traject ondersteund wordt met de relevante informatie. Op deze manier hoeven we geen kostbare tijd te besteden aan uitleg in de life coachingsgesprekken. Benieuwd naar de E-learnings met (online)coaching. Lees snel verder!

Bij de E-learnings met (online) coaching wordt ook gebruik gemaakt van toetsen. De toetsen die wij hier gebruiken bevatten geen goed of fout antwoorden. Het is eigenlijk een opsomming van de inzichten die jij opgedaan hebt tijdens de cursus. Op het moment dat je een dergelijke vragenlijst invult komen de resultaten ook bij mij terecht. Dit zodat wij hier op de volgende bijeenkomst verder op door kunnen gaan. Uiteraard ga ik vertrouwelijk om met alle gegevens.

Wij bieden verschillende soorten trajecten aan:

CURSUS INHOUD

  • Lessen
  • Verschillende video’s
  • Literatuur
  • Toetsen
  • (Online) Coachingsessies

.Telefoonnummer: +31 6 17238099

Email: desk@cedrus.nl 

€850

Loopbaan onderzoek in 10 stappen

Cursus in combinatie met 4 coachinssessie. Stap voor stap ontdek je hoe je vanuit je hart en je intuïtie leeft en hoe je meer betekenis aan je leven geeft.

Lees verder...

€1

Vergroten veerkracht

In de snel veranderende wereld is veerkracht nodig. Er zijn talloze krachten die zorgen voor tegenvallers, onvoorziene problemen, ontwrichting en trauma. Veerkracht hebben betekent kunnen herstellen en sterker uit de problemen komen.

Lees verder...

€100

Anders denken anders leven

Ben jij kritisch voor jezelf? Grote kans dat je kritischer op jezelf bent dan op je omgeving. Leer liever voor jezelf te zijn, dan is het eenvoudiger om gelukkig te zijn.

Lees verder...

97,50

Purpose Missie Visie

Waar sta jij of je bedrijf voor, Vertel jouw verhaal. Begin bij de basis. Die bestaat uit drie pijlers: purpose, visie en missie.

Lees verder...


Er is nog zo veel te leren, en we hebben zo veel mogelijkheden die we nog niet aangesproken hebben. Daarom vind ik het heel leuk om de volgende cursussen te introduceren. Het doel van de cursussen is om je ongebruikte potentieel meer te gaan benutten of te ontdekken. Leren hoort ook leuk te zijn. Het gaat niet alleen om het resultaat, maar ook om de weg ernaartoe.

Leren doe je overal!

Het voordeel is dat je kunt werken aan de opdrachten op die momenten dat jij er zin in hebt. 24/7

E-Learning online coach

Doe een e-learning in combinatie met (online) coaching. Iedereen heeft nog zoveel potentieel in zich en kan zich nog zover ontwikkelen. Te druk? Een e-learning biedt de oplossing. Jij volgt de lessen van de online cursus wanneer het jou uit komt en jij plant de (online) coaching sessies wanneer het jou uitkomt.

(online) coach

E-learnings zijn heel toegankelijk, zijn toch vaak innovatief en zorgen voor nieuwe inzichten. Vooral een E-learning in combinatie met (online) coaching is eigenlijk een perfecte combinatie tussen toch die zelfstandigheid hebben en het kunnen sparren met een coach. Online coaching kan die stok achter de deur zijn als jouw E-learning op een laag pitje komt te staan of als je het even niet meer weet.