Coach of een psycholoog: wanneer ga je?

Coaching is een bewezen en geaccepteerde vorm van professionele en persoonlijke ontwikkeling. De coach stelt zich op procesbegeleider, facilitator, adviseur en sparringpartner. Coaching kan gericht zijn op verschillende skills.
Door kritieke situaties samen te bespreken krijg je meer zicht op de effecten van je eigen gedrag en opstelling. Je vergroot je zelfbewustzijn en leert binnen een veilige omgeving te experimenteren met nieuw gedrag.

Doordat je zelf wordt aangezet tot nadenken stimuleert coaching het nemen van verantwoordelijkheid en vergroot je daarmee je zelfsturend vermogen. Je vindt antwoorden op de vragen die je hebt en bedenkt zelf oplossingen voor lastige situaties. Dit maakt je ook weerbaarder voor de toekomst..

Vraag over het traject?

Gemiddeld 6-7 sessies

Liever telefonisch contact?

0617238099

Liever email contact?

Email: desk@cedrus.nl 

Werkwijze coaching traject:

1. Een kortdurend traject

Ieder coach traject is maatwerk. Samen met je coach bepaal je welk traject het beste bij jou past. Een gemiddeld coach traject bestaat uit 6-7 sessies. Een coach traject is een persoonlijke investering en vergt dan ook inzet en veranderbereidheid van jouw kant.

2. Doel- en resultaatgericht

Iedere sessie eindigt met een actieplan: Wat ga je doen, en wanneer en hoe? Op deze manier zal je hetgeen we besproken hebben gedurende de sessies ook daadwerkelijk in de praktijk kunnen toepassen. Op korte termijn ervaar je hierdoor een daadwerkelijke verandering in jouw dagelijkse leven.

3. Test en vragenlijsten

Om meer zicht te krijgen op factoren die je gedrag en keuzes bepalen, kunnen wij tests en vragenlijsten inzetten die voor jouw traject van toegevoegde waarde zijn. Bijvoorbeeld op het gebied van persoonlijkheid, drijfveren, interesses, competenties en intellectuele vermogens.

4. Werken met een acteur

Leer jij door te doen? Volg dan een individuele workshop met een acteur. Er is ruimte voor praktische oefeningen en je kunt binnen een veilige omgeving experimenteren met nieuw gedrag. Daarnaast ontvang je gerichte feedback ten aanzien van je presentatie- en communicatievaardigheden.Welke resultaten levert het op?

Ontwikkelen

Het ontwikkelen van nieuwe eigenschappen en inzichten (Wie ben ik? Wat kan ik? Wat doe ik?) Wie zijn we? Wat kunnen we? Wat willen we? 

Overwinnen

Het overwinnen van bepaalde angsten en overtuigingen(bv. grote groepen mensen, niet goed genoeg zijn, op iemand afstappen, nieuw product introduceren)

Ontdekken

Het ontdekken van nieuwe richtingen (een nieuwe baan, andere visie of iets totaal anders doen dan tot nu toe)
Coaching in Rotterdam

Ben jij opzoek naar coaching in Rotterdam? Ton Fontijn is psycholoog en doet aan coaching in Rotterdam. Hij gaat met jou opzoek wat voor loopbaan er past bij de rest van jouw leven en gaat samen met jou in gesprek wat jij wilt. Kies voor Coaching in Rotterdam en maak hier een afspraak voor een intake. Liever een online cursus? Dit bieden wij ook aan!

Feedback & Reviews

Hieronder een greep van wat mensen over mij zeggen.

“De kwaliteit van mijn leven is absoluut op een hoger niveau gekomen de afgelopen jaren. Sinds ik mijn passie door dit traject ontdekt heb en mijn droom ben gaan volgen, leef ik veel intenser. Daarvoor ben ik dankbaar.”

Jacco

“Ik ben inderdaad de opleiding gaan volgen. Hier heb ik geen seconde spijt van gehad en afgelopen juli ben ik geslaagd! Het is allemaal heel goed gegaan! Dit wilde ik je toch even laten weten. Dank je wel nog voor je geweldige advies!”

Hanneke

“Cedrus bleek een ste­vig team die ons bedrijf en de medew­erk­ers door een stor­ma­chtige peri­ode hebben geleid, met een plaats­ingsper­cent­age van meer dan 60 pro­cent. Boven verwacht­ing goed, hele­maal TOP!!!!!.”


Jeroen Jordens