E-learnings (online)met Life coaching

De hieronder aangeboden E-learnings staan niet op zichzelf, deze worden aangeboden in combinatie met een (life) coachingstraject. De cursus zorgt ervoor dat het traject ondersteund wordt met de relevante informatie. Op deze manier hoeven we geen kostbare tijd te besteden aan uitleg in de life coachingsgesprekken. Benieuwd naar de E-learnings met (life)coaching. Lees snel verder!

Bij de E-learnings wordt ook gebruik gemaakt van vragenlijsten. De vragenlijsten zijn eigenlijk een opsomming van de inzichten die jij opgedaan hebt tijdens de coaching. Op het moment dat je een dergelijke vragenlijst invult komen de resultaten ook bij mij terecht. Dit zodat wij hier op de volgende bijeenkomst verder op door kunnen gaan. Uiteraard ga ik vertrouwelijk om met alle gegevens.

CURSUS INHOUD

  • Lessen met verschillende Video’s
  • Literatuur
  • Toetsen
  • Coachingsessies
0617238099
Email: desk@cedrus.nl
 

Een coaching traject kan goed worden gecombineerd met een online leerprogramma om de effectiviteit en het bereik van het coaching traject te vergroten. Hieronder volgen enkele manieren waarop we dat gaan doen.

Aanvullende kennis en informatie: Het online leerprogramma biedt aanvullende kennis en informatie die niet tijdens de coaching sessies aan bod komt. Bijvoorbeeld, als het coaching traject gericht is op het ontwikkelen van ontspanning vaardigheden, kan het online leerprogramma aanvullende informatie bevatten over verschillende technieken om dat effectief te doen.

Flexibiliteit en toegankelijkheid: Het online leerprogramma wordt gebruikt om deelnemers te voorzien van flexibele en toegankelijke manieren om te leren, waar en wanneer ze maar willen. Bijvoorbeeld, deelnemers kunnen het online programma gebruiken om informatie en vaardigheden op te zoeken en te oefenen in hun eigen tijd en tempo.

Versterken van de coaching sessies: Het online leerprogramma wordt gebruikt om de coaching sessies te versterken door deelnemers te voorzien van voorbereidende opdrachten, samenvattingen en oefeningen. Hierdoor kan dedeelnemer zich beter voorbereiden op de coaching sessies en kunnen de sessies effectiever worden benut.

Monitoring en feedback: Het online leerprogramma kan worden gebruikt om de voortgang van deelnemers te monitoren en feedback te geven op hun prestaties. Dit kan helpen om deelnemers gemotiveerd te houden en om de effectiviteit van het coaching traject te meten en te verbeteren.

Betere resultaten: Het online leerprogramma kan worden gebruikt om deelnemers te voorzien van aanvullende informatie, oefeningen en feedback, wat kan leiden tot betere resultaten in het coaching traject. Het kan ook bijdragen aan de duurzaamheid van het geleerde, doordat deelnemers na het traject nog steeds toegang hebben tot het online materiaal.

Er is nog zo veel te leren, en we hebben zo veel mogelijkheden die we nog niet aangesproken hebben. Daarom vind ik het heel leuk om de volgende cursussen te introduceren. Het doel van de cursussen is om je ongebruikte potentieel meer te gaan benutten of te ontdekken. Leren hoort ook leuk te zijn. Het gaat niet alleen om het resultaat, maar ook om de weg ernaartoe.

Ons aanbod!

Het voordeel is dat je kunt werken aan de opdrachten op die momenten dat jij er zin in hebt. 24/7

Loopbaan onderzoek in 10 stappen

Cursus in combinatie met 4 coachinssessie. Stap voor stap ontdek je hoe je vanuit je hart en je intuïtie leeft en hoe je meer betekenis aan je leven geeft.

Vergroten veerkracht

In de snel veranderende wereld is veerkracht nodig. Er zijn talloze krachten die zorgen voor tegenvallers, onvoorziene problemen, ontwrichting en trauma. Veerkracht hebben betekent kunnen herstellen en sterker uit de problemen komen.

Purpose Missie Visie

Waar sta jij of je bedrijf voor, Vertel jouw verhaal. Begin bij de basis. Die bestaat uit drie pijlers: purpose, visie en missie.

Denkpatronen ombuigen: Stop je innerlijke criticus

Keuze onderzoek in 6 stappen

Cursus in combinatie met 4 coachinssessie. Stap voor stap ontdek je hoe je vanuit je hart en je intuïtie leeft en hoe je meer betekenis aan je leven geeft.

€1,100

Opruimen van oud zeer en het vergroten van je veerkracht

Feedback & Reviews

Hieronder een greep van wat mensen over mij zeggen.

“De kwaliteit van mijn leven is absoluut op een hoger niveau gekomen de afgelopen jaren. Sinds ik mijn passie door dit traject ontdekt heb en mijn droom ben gaan volgen, leef ik veel intenser. Daarvoor ben ik dankbaar.”

Jacco

“Ik ben inderdaad de opleiding gaan volgen. Hier heb ik geen seconde spijt van gehad en afgelopen juli ben ik geslaagd! Het is allemaal heel goed gegaan! Dit wilde ik je toch even laten weten. Dank je wel nog voor je geweldige advies!”

Hanneke

“Cedrus bleek een ste­vig team die ons bedrijf en de medew­erk­ers door een stor­ma­chtige peri­ode hebben geleid, met een plaats­ingsper­cent­age van meer dan 60 pro­cent. Boven verwacht­ing goed, hele­maal TOP!!!!!.”


Jeroen Jordens


E-Learning met online coaching

Doe een e-learning in combinatie met (online) coaching. Iedereen heeft nog zoveel potentieel in zich en kan zich nog zover ontwikkelen. Te druk? Een e-learning biedt de oplossing. Jij volgt de lessen van de online cursus wanneer het jou uit komt en jij plant de (online) coaching sessies wanneer het jou uitkomt.

(online) coach

E-learnings zijn heel toegankelijk, zijn toch vaak innovatief en zorgen voor nieuwe inzichten. Vooral een E-learning in combinatie met (online) coaching is eigenlijk een perfecte combinatie tussen toch die zelfstandigheid hebben en het kunnen sparren met een coach. Online coaching kan die stok achter de deur zijn als jouw E-learning op een laag pitje komt te staan of als je het even niet meer weet.